Romantische avond

Een romantische avond in de Plus Beaux Villages

Elk jaar, op de eerste zaterdagavond van de zomer, organiseren de Mooiste Dorpen van Frankrijk een romantische avond. Dan komen ze nog meer tot leven met lichtjes, muziek en romantische evenementen. Ook a.s. zaterdag 25 juni belooft de Nuit Romantique weer een mooie avond te worden in diverse Provençaalse pareltjes.

Alleen al in de Provence (PACA) zijn er 18 dorpjes die het felbegeerde label mogen voeren waaronder Tourtour (Var), Gassin (Var), Séguret (Var), Gourdon (Alpes-Maritimes), La Grave (Hautes-Alpes) ….

Kijk eens op de website van de Plus Beaux Villages de France.Cadeau bij een jaarabonnement op Côte & Provence

Toeval of niet, uitgerekend nu hebben we het boek met de De Allermooiste dorpen van Frankrijk in de aanbieding als cadeau bij een jaarabonnement op Côte & Provence. Een prachtige gids met alle Provençaalse dorpen maar ook die andere 146 dorpen die het waard zijn om eens te bezoeken. Een dikke pil van 280 pagina’s voor de komende jaren in Frankrijk!

Neem vandaag nog een jaarabonnement of geef een abonnement cadeau, en ontvang het boek voor slechts € 4,50 (verzendkosten).

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Parijs – Nice

Als je Parijs-Nice zegt, dan weet een wielerfan genoeg. Dan heb je het over de eerste serieuze etappekoers van het jaar die dit jaar verreden wordt tussen 5 en 12

Verder lezen
Ontdek

Onze partners