Kermesse aux poissons in Théoule-sur-Mer
Théoule-sur-Mer, in het uiterste zuiden van het departement Alpes-Maritimes en ten westen van de Baai van Cannes, onderstreept elk jaar zijn relatie met La Grande Bleue. Via een Kermesse aux poissons. Dit jaar voor de 27e keer t/m 17 maart. In de praktijk: in een aantal vooraanstaande restaurants een exclusief vismenu, bestaande uit 8 gangen. Iedere chef bedenkt zelf wat hij doet met de uiteenlopende oogst uit de moestuin van de zee. Deelnemende restaurants: Le Bistrot de Lérins, Les Voiles de Théoule, Le Coup d’Fourchette, Chez Philippe en La Maréa. Het restaurant Comme à la maison doet tot 10 maart mee.
Deel dit artikel
Meer inspiratie?
Dan hebben we een suggestie! Lees Côte & Provence magazine 4x per jaar met een eigen abonnement en ontvang een prachtig Frankrijkboek, of koop de actuele editie die nu in de winkel ligt.
