Plage les Graniers bij Saint-Tropez

Dit ‘geheime’ strandje met een prima ‘tentje’ ligt aan de baai van Canebiers, vlakbij Saint-Tropez. Op het strand niets meer dan een mooie houten strandtent die alleen bekend is bij ingewijden. Wij werden getipt door Barbara Burgi van Domaine l’Oiseau Bleu in Sainte-Maxime, maar we geven hem graag even door.

Hier heerst een ontspannen chique sfeer zonder snobisme of blingbling. De keuken van het restaurant is al net zo gewoon maar wel met heerlijke gerechten waaronder veel van de bbq. Ze verhuren enkele strandbedjes maar je mag ook vrij liggen op het strand omdat  het niet privé is. Het strandje is te bereiken per boot of met tien minuten lopen vanaf het kerkhof van Saint-Tropez.

Ga voor meer informatie naar de website van Plage des Graniers. Meer tips voor een strandje in jouw buurt? Lees de zomereditie van Côte & Provence. Nu in de winkel of te bestellen op de website.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Les Joutes – Sanary-sur-Mer

Iedere zomer barst het langs de Zuid Franse Côte en Provence van de zomeractiviteiten vol van lokale tradities. Mijn lieve Franse collega Mathilde vertelde mij laatst over haar fijne herinneringen

Verder lezen
Ontdek

Onze partners