Ski Provence

Wintersport gaat van start in de Provence

Binnenkort gaan de eerste skistations weer open, ook in de zuidelijke Alpen van de Provence-regio. En dat zijn niet de minste skigebieden… Bovendien, de ervaring om op één dag ‘s ochtends te skiën en de middag af te sluiten met een glaasje aan de Côte d’Azur mag uniek genoemd worden. Voor al diegenen die nauwelijks kunnen wachten hebben we de openningsdata alvast op een rijtje gezet.

Opening stations

De eerste skistation staan gepland om over krap twee weken al open te gaan en wel Isola 2000 in de Alpes-Maritimes en Montgenèvre in de Hautes-Allpes. De overige grote skistations in de Provençaalse Alpen zullen dan snel volgen, mits de sneeuwval niet gaat tegenvallen natuurlijk.

2 december:

9 december: Auron, Vars, Praloup, Risoul, Serre Chevalier, Puy-Saint-Vincent, Superdevoluy

16 december: Orcières Merlette, Les Orres, Valberg, Val d’Allos.

Ga voor een volledig overzicht even naar de France3 website, en kijk voor de zekerheid altijd even op de lokale webiste voordat je de auto gaat inpakken.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Les Joutes – Sanary-sur-Mer

Iedere zomer barst het langs de Zuid Franse Côte en Provence van de zomeractiviteiten vol van lokale tradities. Mijn lieve Franse collega Mathilde vertelde mij laatst over haar fijne herinneringen

Verder lezen
Ontdek

Onze partners