1 juli: La Fête des Terrasses 2022

Het is weer zover, voor de 3e keer op rij wordt het Fête des Terrasses gevierd aan de Côte d’Azur en in de Provence. Dit feest werd voor het eerst in 2020 georganiseerd om horecaondernemers een hart onder de riem te steken. Maar gelukkig is het een blijvertje! Zoek jij het terras op vandaag?


Reden voor een feestje

De oproep van la Région Sud is dan ook: kom met vrienden of familie naar de terrassen om het leven te vieren en geniet van een gezellig moment onder het genot van een drankje en een maaltijd! Café-eigenaars en restauranthouders zullen de kleuren van het evenement dragen en staan te popelen om je te laten delen in dit moment dat naar zomer ruikt:

Ça c’est le Sud! Entre amis ou en famille, tous ensemble, célébrons nos terrasses et notre art de vivre!

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Albert Marquet, Porquerolles, la jetée, 1939

Dromen van de Méditerranée

In het Singer Laren Museum t/m 7 januari Goed nieuws voor liefhebbers van schilderkunst én Zuid-Frankrijk die weer even alleen kunnen dromen van een volgende trip naar de Middellandse Zee:

Verder lezen
Marec in de Provence

Marec in de Provence

‘Marec, wie is dat?’ horen we Nederlandse lezers al denken. Welnu, Marec is naast Kamagurka, die wat meer bekendheid boven de rivieren heeft, misschien wel de bekendste cartoonist van België.

Verder lezen
Ontdek

Onze partners