Geef een abonnement op Côte & Provence cadeau en ontvang zelf één van die heerlijke Frankrijkboeken

Een origineel cadeau: vier keer per jaar Côte & Provence op de mat! Vier keer per jaar die vertrouwde gids voor Zuid-Frankrijk. Voor € 33 geef je een abonnement op Côte & Provence en ontvang je zelf het welkomstcadeau of om ook cadeau te doen. Je kunt er ook voor kiezen om het huidige nummer van Côte & Provence aan jou toe te laten sturen. Je kunt die dan alvast geven aan de ontvanger, als een extra leuke start van zijn of haar jaarabonnement met nog eens vier edities.

Zomereditie 2024

Welkomstcadeau-keuze


Zelf een abonnement nemen

Een jaarabonnement op Côte & Provence is natuurlijk ook een een mooie cadeau aan jezelf. Geef het jezelf vandaag nog en ontvang direct ook dat leuke cadeau bij een abonnement!. Klik hier voor je aanmelding. 

Premium Abonnement

Niet alleen over de Provence lezen maar ook de Provence proeven? Neem dan een Premium abonnement en ontvang naast 4x het magazine ook 2x de Délices de Provence. Minimaal drie wijnen aangevuld met andere lekkernijen uit de streek of boeken over de streek. De producten die de Premium abonnees ontvangen hebben ook aandacht gekregen in Côte & Provence magazine, herkenbaar aan het logo bij het artikel. 


Premium abonnement