Aznavour Mon Amour

Aznavour Mon Amour

Zo heet de theatershow waarmee Britta Maria dit seizoen graag de theaters was ingegaan. Helaas, het liep allemaal anders en voor een echt optreden met publiek zullen we nog even geduld moeten hebben. De programmering voor de eerstvolgende live concerten vind je op de site van Britta Maria.


Maar goed nieuws voor wie niet wachten kan want op zaterdag 24 april om 20.00 uur speelt Britta Maria samen met Maurits Fondse, Oleg Fateev en Simone Sou in de Roode Bioscoop in Amsterdam het gehele programma. Met een live-stream verbinding kunnen we daar gewoon bij zijn!


Over Aznavour, mon amour

Een regelrechte ode aan het leven en de muziek van Charles Aznavour. De man die Frankrijk en uiteindelijk de hele wereld veroverde met zijn prachtige liedjes en stem. Zijn rijke oeuvre wordt door Britta Maria bezongen met chansons in het Frans en een enkele (eigen)vertaling naar het Nederlands. Tussendoor vertelt ze over zijn leven: zijn afkomst, zijn strijd om zanger te worden (Frankrijk wilde in eerste instantie niets van hem weten), zijn schrijftalent (zo schreef hij o.a. ook liedjes voor Edith Piaf) zijn volhardendheid en zijn triomfen. De muziek gaat ondertussen van diepe ontroering naar opzwepende ritmes: van La Bohème, Hier Encore, Etre, Tous les Visages de l’Amour, Comme ils disent naar Les Comédiens. Maar ook minder bekendere chansons, Aznavour schreef er immers meer dan 1300, komen voorbij.


Een voorproefje?


Je kunt het concert met een live-stream bijwonen voor slechts € 8. Bestel nu je kaarten op de website van de Roode Bioscoop hieronder:

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners