Romantische avond in de Provence

Een romantische avond in de Plus Beaux Villages

Elk jaar, op de eerste zaterdagavond van de zomer, organiseren Les Plus Beaux Villages de France een romantische avond. Dan komen ze nog meer tot leven met lichtjes, muziek en romantische evenementen. Ook a.s. zaterdag 24 juni belooft de Nuit Romantique weer een mooie avond te worden in diverse Provençaalse pareltjes.

Alleen al in de Provence (PACA) zijn er 20 dorpjes die het felbegeerde label mogen voeren waaronder Tourtour (Var), Gassin (Var), Séguret (Var), Gourdon (Alpes-Maritimes), La Grave (Hautes-Alpes) …

Kijk eens op de website van de Plus Beaux Villages de France ook als je in andere Franse streken een bijzondere avond wilt beleven in zo’n mooi dorpje!

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Albert Marquet, Porquerolles, la jetée, 1939

Dromen van de Méditerranée

In het Singer Laren Museum t/m 7 januari Goed nieuws voor liefhebbers van schilderkunst én Zuid-Frankrijk die weer even alleen kunnen dromen van een volgende trip naar de Middellandse Zee:

Verder lezen
Marec in de Provence

Marec in de Provence

‘Marec, wie is dat?’ horen we Nederlandse lezers al denken. Welnu, Marec is naast Kamagurka, die wat meer bekendheid boven de rivieren heeft, misschien wel de bekendste cartoonist van België.

Verder lezen
Ontdek

Onze partners