Festival de Pâques - Aix

Festival de Pâques in Aix-en-Provence

Met het Festival de Pâques staat Aix-en-Provence ruim twee weken in het teken van de klassieke muziek. Altijd een goed idee om de stad te bezoeken maar de komende tijd dus helemaal voor liefhebbers. Met natuurlijk de Matthäus Passion die op Goede Vrijdag uitgevoerd zal gaan worden in het Grand Thêatre de Provence. Dit is maar één van de vele concerten, en ook maar één van de locaties, op het programma in de eerste weken van april.

Het festival wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en is daarmee hard op weg naar een volwassen evenement dat de start markeert van het altijd volle festivalseizoen in de Provence. Dit jaar worden er meer dan 30.000 bezoekers verwacht waar meer dan 1.000 muzikanten uit alle windstreken voor zullen gaan optreden. Niet alleen zijn er concerten maar ook masterclasses en live interviews en ongetwijfeld lukraak optredens in de straten en straatjes van Aix-en-Provence.

Ga voor meer informatie en tickets naar de website van het Festival de Pâques.

Credit foto’s: Festival de Pâques

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

La nuit Européene des Musées

Elk jaar openen musea hun deuren voor een bijzondere avond vol ontdekkingen. Op zaterdag 13 mei zal de Europese museumnacht weer aanleiding zijn voor een nachtelijke wandeling door de musea

Verder lezen
Ontdek

Onze partners