Tess Merlot

In juli weer veel Frankrijk in de Lage Landen

Niet iedereen vertrekt deze zomer naar Zuid-Frankrijk en gelukkig is er ook thuis weer genoeg ‘Frankrijk in de Lage Landen’. Festivals, tentoonstellingen, concerten… ze zijn er weer. Ga erop uit en beleef gewoon Frankrijk in de Lage Landen!

Wij zetten alvast een paar tips op een rijtje voor de thuisblijvers in juli…


Fête du Champagne & Vins

Van donderdag 1 juli t/m zondag 4 juli wordt het Rembrandtpark in Amsterdam omgetoverd tot een Frans sprookje om voor het eerst na de lockdown samen weer de liefde te vieren en te verdwalen in alles wat met Champagnes, Vin & Crémant te maken heeft. Vier dagen met niet alleen champagne en wijn, maar ook amusement, franse chansons, petanque en meer.


Tussen werelden. Chagall & hedendaagse kunstenaars

Wie vorig jaar genoten heeft van de televisie-serie van Jeroen Krabbé over het leven van Marc Chagall mag deze tentoonstelling niet missen. Hij is al van start gegaan maar tot 29 september kun je werken van Chagall zien in het Krona Museum in Uden (Noord-Brabant). Een tentoonstelling die lange tijd is uitgesteld.


Tess Merlot treedt weer op

Lezers kennen Tess Merlot van haar muziek, en sommigen misschien ook van haar muzikale artikelen die ze jarenlang schreef voor onze collega’s van En Route magazine. Meer dan voorheen gaat ze zich concentreren op het zelf maken van muziek. En hoe! Onlangs kwam ‘La Haye’ uit en vanaf 11 juli staat ze weer regelmatig op de podia in heel het land. Ga naar de website voor haar agenda van optredens:


Britta Maria ook

Sommigen zullen misschien nog het huiskamerconcert herinneren dat we vorig jaar, tijdens de eerste ‘golf’ uitzonden op ons Facebookkanaal. Nu mag ook Britta Maria weer de podia op. O.a. met haar Ode aan Charles Aznavour in heel het land, vanaf vrijdag 2 juli. Geniet alvast een beetje van haar vertolking van de meester…

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners