Koningsfeest aan de Franse Rivièra

In elk geval een keer per jaar doen wij Nederlanders een beetje gek. Ook die van boven de rivieren. Dan haalt iedereen z’n meest oranje outfit uit de kast, en zelfs degene die nooit uit de ban springt doet, heel afwijkend, ook een oranje strikje of das om. Gekkigheid alom op Koningsdag, 27 april. Zeker ook in Zuid-Frankrijk waar alles wat landgenoten daar verenigt samen één groot Koningsdagfeest organiseert:

De Association Néerlandaise du MidiNetwork Côte d’OrangeDe Gouden Klomp en De Nederlandse Club organiseren dat samen op woensdag 27 april op Château de Saint-Martin in Taradeau (Var). Groot genoeg om, zelfs als het weer tegenzit, binnen te gaan feesten. Iedereen is welkom, ook als je niet lid bent van één van deze verenigingen.

Programma
Vanaf 15.00 uur is iedereen welkom. Er komt een vrijmarkt, een speciaal kinderprogramma, een springkasteel, live muziek met zangeres Herma Vos, DJ Jett, poffertjes voor de kinderen, Hollandse hapjes en nog heel veel meer! Natuurlijk is er een prijs voor de beste oranje outfit: een heuse magnum rosé. Maar ook voor de best geklede onder de 18 jaar is er een prijs natuurlijk.

Vrijmarkt en kindervrijmarkt
Geen Koningsdag zonder traditionele vrijmarkt. Er is een tafel per deelnemer beschikbaar en je kunt met je auto vlakbij de tafel (tijdelijk) parkeren om je spullen in en uit te laden. Ook is er dit jaar een kindervrijmarkt. Neem je kleedje en je spulletjes mee en maak andere kinderen blij. Deelnemen aan de vrijmarkt of kindervrijmakt, graag vóór 22 april even inschrijven bij Gert-Jan Neuteboom via evenementen@a-n-m.com.

Aanmelden

Tickets in de voorkoop kunnen voordelig (€ 12,50 ipv € 15) worden besteld op de website van De Nederlandse Club. En dat is inclusief een welkomstdrankje en hapjes voor volwassenen en poffertjes en limonade voor de kinderen!

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners