Seminar Ondernemen in Zuid-Frankrijk

Seminar Ondernemen in Zuid-Frankrijk

Handen uit de mouwen gaan steken in Zuid-Frankrijk? Dan is dit iets dat je niet mag missen: Op 22 oktober organiseert het DNC Business Network het seminar Ondernemen in Zuid-Frankrijk in Saint-Paul de Vence, op slechts een kwartiertje rijden van de luchthaven Nice-Côte d’Azur. Een uitgebreide dag voor (startende) ondernemers in de Provence en aan de Côte d’Azur!

Een educatieve dag voor ondernemers

Dit seminar, dat plaats vindt in Hotel La Vague, wordt ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Parijs en door het Netherlands Business Council France (NLBC). Een scala aan gastsprekers zullen vele aspecten belichten waarmee Nederlandse ondernemers in Frankrijk te maken krijgen en zullen praktische tips en nuttige informatie met u delen. Ook aan bod komen pensioen en fiscaliteit waardoor het voor iedereen interessant is. Tijdens matchmaking sessies is volop ruimte om elkaar te leren kennen en om toekomstige samenwerkingen te verkennen. Kortom, een educatieve dag vol met keynotes, paneldiscussies, casestudies, matchmaking sessies en nog veel meer! 

Early Bird dagpas

Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden en meer informatie vinden op de website, deze wordt constant ge-update. De kosten voor een dagpas zijn €109 per persoon. Inbegrepen zijn koffie & thee, een lunchbuffet en een afsluitende netwerkborrel. Profiteer t/m 19 september van de EarlyBird dagpas en betaal slechts €99 in plaats van €109!

Côte & Provence is sponsor van het seminar Ondernemen in Zuid-Frankrijk. En daar zijn we beste een beetje trots op!

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners