Huis verkopen in Frankrijk

Seminar ‘Huis verkopen in Frankrijk’ – 21 oktober

Bent u van pan om binnenkort uw Franse woning te gaan verkopen? Bezoek dan het Seminar Huis Verkopen!

Op donderdag 21 oktober organiseert makelaarskantoor New Home een seminar over de verkoop van uw Franse huis en alles wat daarbij komt kijken. Deze informatieve middag zal plaatsvinden op het fraaie Chateau Sainte-Roseline in Les Arcs sur Argens. Diverse experts zullen ingaan op verschillende aspecten waarmee u als verkoper te maken krijgt gedurende het verkoop proces. Tevens zal er worden ingegaan op de huidige ontwikkelingen mbt de vastgoedmarkt in de Var en aan de Cote d’Azur.
Het seminar zal beginnen om 15.00 uur en eindigen rond 17.30. Aansluiten is er een borrel! 


Programma

15.00      Welkom en toelichting marktcondities in de Var en aan de Cote d’Azur door Rob Brink, expert immobilier en directeur NEW HOME 

15.30      De rol van de Franse notaris gedurende het verkoopproces, door Notaris Claire Bruneau, notaris kantoor Janer, Brines, Bruneau in Roquebrune sur Argens.

16.00      Optimale presentatie van uw Franse woning: 3D presentaties, drone opnames, FaceTime bezichtigen, fotos  en video, door Martin Kristensen expert immobilier New Home – Sainte Maxime

16.30      De diagnostische rapporten: een update door Julien Infant, JID Diagnostics

17.00       Vermogens winst belasting 2021: overzicht van de huidige fiscale regels door Mr Albert Mulder, advocaat en fiscaal adviseur

17.30       Borrel


Deelname en aanmelding

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Wel is het belangrijk dat u zich even van te voren aanmeld ivm het gelimiteerd aantal deelnemers. Dit kan via brink@new-home.fr onder vermelding van uw naam en contactgegevens. U ontvangt vervolgens een deelname bevestiging per email. De voertaal gedurende die middag is Engels. Gedurende het seminar over het verkopen van een huis in Frankrijk zullen de alle sanitaire maatregelen worden toegepast die op dat moment geldig zijn. 

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Albert Marquet, Porquerolles, la jetée, 1939

Dromen van de Méditerranée

In het Singer Laren Museum t/m 7 januari Goed nieuws voor liefhebbers van schilderkunst én Zuid-Frankrijk die weer even alleen kunnen dromen van een volgende trip naar de Middellandse Zee:

Verder lezen
Marec in de Provence

Marec in de Provence

‘Marec, wie is dat?’ horen we Nederlandse lezers al denken. Welnu, Marec is naast Kamagurka, die wat meer bekendheid boven de rivieren heeft, misschien wel de bekendste cartoonist van België.

Verder lezen
Ontdek

Onze partners