Franse Restaurantgids 2021

À Table, de Franse RestaurantGids voor 2021

Elk jaar geven onze collega’s van En Route À Table, de Franse Restaurantgids uit, een handige klein boekje met een uitgebreid overzicht van de échte Franse restaurants in Nederland. Daar wijden we graag even een berichtje aan… Franse restaurants kunnen sowieso wel wat aandacht krijgen in deze barre tijden.

Normaal gesproken beleeft de gids elk jaar zijn primeur tijdens de Franse RestaurantDagen in november, maar helaas kunnen die niet doorgaan door de Corona-maatregelen en zullen nu in het voorjaar 2021 gaan plaatsvinden.

Maar zodra het weer kan, en laten we hopen nog dít jaar, heb je met À Table een superhandige wegwijzer in huis voor de dichtst bijzijnde Franse restaurants van Sneek tot Maastricht en van Haarlem tot Arnhem. Met dit jaar weer een aantal nieuwe adresjes die de redactie van En Route ontdekte, maar ook de klassiekers die al lange tijd de toon zetten als het gaat om de Franse keuken op Nederlandse bodem…

Deze en tientallen collega’s vind je in de nieuwe Franse RestaurantGids 2021. Stuk voor stuk Franse enclaves waar je je even in Frankrijk waant.

Ontvang de gids als eerste!

Abonnees van En Route ontvangen de gids, samen met de wintereditie die in november op de mat valt. Ben je nog geen abonnee? Mooie gelegenheid om dat dan nu te overwegen. Laat even weten als je al abonnee van Côte & Provence bent want dan profiteer je natuurlijk van het voordelige combi-abonnement: 2 magazines, een jaar lang voor slechts € 52,50.

Doe het wel vóór 8 november want de nieuwe En Route (met gids) wordt een paar dagen later al verzonden!

Zolang de voorraad strekt zullen we voorlopig ook de gids kosteloos bijvoegen indien je losse edities op de website bestelt.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Nederlands bier uit de Provence

In het hart van de Provence, niet ver van de Mont Ventoux, even ten zuidoosten van Carpentras, ligt het voormalige vestingstadje Pernes-les-Fontaines met zijn 40 fonteinen. Zoveel fonteinen in een

Verder lezen
Ontdek

Onze partners