Veel Provence op MaisonenFrance.com

Steeds meer Provence op MaisonenFrance.com

Onlangs is de website van onze collega’s van Maison en France vernieuwd. Daar willen we wel even wat reclame voor maken. Het is een frisse nieuwe website geworden waar je nog gemakkelijker dan voorheen jouw eigen ‘maison en France’ kunt vinden. In heel Frankrijk maar zeker ook in de Provence.


Groeiend aanbod in de Provence

Bijna de helft van het huidige aanbod van meer dan 5.000 woningen staat in de Provence of aan de Côte d’Azur. Een appartement aan de kust, een een authentieke mas in de Luberon of een villa in de Var…. Ben jij op zoek, dan vindt je er ongetwijfeld een paar geschikte opties tussen, praktisch allemaal van makelaars die je kent van Côte & Provence en Nederlands spreken. Hier en daar vind je nog best veel engelstalige teksten, maar wees gerust, ook daar gaat meestal een Nederlandstalige aanbieder achter schuil, zo is ons verzekerd. Aan de site en ook aan de vertalingen wordt overigens nog hard gewerkt en in juni gaat ie zich ook expliciet richten op Engelstalige en Franse kopers. Want een eigen Maison en Franc is ‘hot’, en niet alleen in de Benelux!

Nieuwbouwprojecten

Inmiddels wordt er ook weer volop gebouwd in Frankrijk. Natuurlijk ook aan de Côte d’Azur en daar achter. Op de website gaan achter het menu-item Nieuwbouw tientallen projecten schuil. Van mooi appartement voor een paar ton aan de Côte tot een penthouse van een paar miljoen daarboven. Het is er allemaal…

Nieuwsgierig geworden? Neem direct een kijkje hier…

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners