Domaine des Féraud en Bernadette van Baarsen

Expositie Bernadette van Baarsen – Domaine des Féraud


Art & Vin
Vanaf 30 mei exposeert kunstenares Bernadette “Berna” van Baarsen haar werk op weer een bijzondere locatie in de Provence; Domaine des Féraud in Vidauban.
Met de Provencaalse landschappen als constante bron van inspiratie voor “Berna” is het wijndomein de perfecte locatie voor de expositie. En zeker een bezoek waard deze zomer!


Vernissage
De opening van de expositie is een avond vol kunst, wijn, muziek en eten.
Op donderdag 30 mei vanaf 19.00 uur nodigen kunstenares “Berna” van Baarsen en Domaine des Féraud je dan ook graag uit voor een Vernissage & Soirée Bar à vin.
Entree is gratis, wel graag aanmelden via de onderstaande email.


Over de kunstenares
Bernadette (“Berna” zoals ze haar werken ondertekent) van Baarsen is geboren en opgegroeid in Amsterdam. Sinds 2015 woont ze in Frankrijk. In wezen autodidact, is zij begonnen met schilderen, vooral geïnspireerd door het Provençaalse landschap en door vriendschappen met mede-artiesten. Ze verdiepte haar kunst en technieken bij de schilders Joanna Tyson, (NZ), Tamara van den Berg en Annemarie Derksen (NL), en Luc Robert (F). In de afgelopen jaren was haar werk te zien op verschillende locaties in de Provence (restaurants, wijnkastelen en gemeentelijke tentoonstellingszalen).

De Provençaalse landschappen vormen een constante bron van inspiratie voor Bernadette. Ze schildert contrasten die ontspringen aan zachte en mysterieuze elementen van haar omgeving, en het gevoel van eindeloze eenzaamheid dat wordt uitgestraald door de horizon van de landschappen die zij ziet.

Meer informatie over “Berna” van Baarsen:
berna4art.com
instagram.com/berna4art


Domaine des Féraud
Familiebedrijf Domaine des Féraud maakt wijnen in de geest van de mediterrane levenskunst. Frisse, fruitige, droge en elegante wijnen, waarbij de balans zo dicht mogelijk bij het fruit ligt. Biologisch en met alle nodige aandacht in de kelders.
Met respect voor tradities richten zij zich op de typische druivensoorten van de regio.
Het hele jaar door worden er proeverijen, exposities, diners en concerten georganiseerd. Bekijk hier de agenda: www.domainedesferaud.com
Adres expositie & Domaine des Féraud:
3590 Route de Saint-Tropez (RD 48)
83550 Vidauban
www.domainedesferaud.com

info@domainedesferaud.com

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Les Joutes – Sanary-sur-Mer

Iedere zomer barst het langs de Zuid Franse Côte en Provence van de zomeractiviteiten vol van lokale tradities. Mijn lieve Franse collega Mathilde vertelde mij laatst over haar fijne herinneringen

Verder lezen
Ontdek

Onze partners