Het Groot Dictee bij De Gouden Klomp

Doe mee aan Het Groot Dictee der Nederlandse taal dat wordt georganiseerd door verschillende Nederlandse NOB-scholen over de hele wereld! Ook De Gouden Klomp in Opio (Alpes-Maritimes) doet mee.

Iedereen is welkom: taal verbindt
Of je nu een taalliefhebber bent, een spellingneuroot of gewoon van die heerlijke Hollandse gezelligheid houdt: iederéén is welkom op woensdag 15 januari om 19.00 uur op onze leslocatie: 5 chemin des Eigages in Opio.
Meedoen? Klik hier!

Doneer een kopje erwtensoep!
Na al dat harde werken staat er een grote pan overheerlijke zelfgemaakte erwtensoep te wachten. Doneer een kopje erwtensoep aan ons onderwijsteam of koop het recept zodat alle leerkrachten dit jaar de mogelijkheid hebben om naar de bijscholing van Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland te gaan. Uiteraard mag je de erwtensoep zelf oppeuzelen!

Waarom is bijscholing nodig?
Professionalisering vanuit het buitenland is niet eenvoudig. Andere scholen en opleidingsmogelijkheden in Nederland zijn vaak ver weg en onze vrijwilligers werken in een unieke situatie waar veel beschikbaar scholingsaanbod niet op aansluit. Daarom is investering in de professionalisering van ons onderwijsteam essentieel. Tijdens de jaarlijkse bijscholing volgen we cursussen en wisselen we ervaringen uit met wereldwijde collega’s.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners