Het mooiste zwembad van heel Europa

Ook in de toeristenindustrie worden steeds meer prijzen uitgedeeld. Zo laat SBM (Société des Bains de Mer) in Monaco nu met gepaste trots weten dat de ‘piscine’ van haar hotel Monte-Carlo Bay & Resort is uitgeroepen tot het mooiste hotelzwembad van Europa. Door de jury van de Villégiature Awards. Die jury wordt gevormd door reisjournalisten uit 15 landen. Ze zijn vooral onder de indruk van de vegetatie rond het zwembad en de verwarming via zonnepanelen op het dak van het hotel. Die SBM is eigenaar van een aantal vermaarde hotels en restaurants in het prinsdom. Albert II is grootaandeelhouder. Per hoofd van de bevolking uitgerekend is het vorstendom met 9 sterren verdeeld over 6 restaurants het dichtst ’besterde’ land ter wereld.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Overnachten in Mâcon

Veel mensen op weg naar het zuiden kiezen de stad Mâcon als overnachtingsplaats. Men kiest voor de camping of één van de vele hotels. Wie een leuk uitstapje wil maken

Verder lezen

Behaaglijk Frans

Ah, la douce France, vaak bezongen en geadoreerd. Beelden van kittige Françaises doemen op, die ondanks alle Franse kaas en roombotercroissants weten vast te houden aan maatje weinig- en- minder.

Verder lezen
Ontdek

Onze partners