Ondernemen aan de Côte d’Azur: Woman in Marketing

Robin Simons koos vorig jaar voor een leven in Zuid-Frankrijk, maar ze liet niet alles achter in Nederland: haar business, Woman in Marketing, reisde namelijk met haar mee naar Antibes in de Alpes-Maritimes. Robin runt haar Woman in Marketing-imperium aan de Côte d’Azur, maar eigenlijk is ze wereldwijd actief met haar internationale community van vrouwelijke marketeers. De column die ze schreef voor C&P over die spannende ommezwaai lees je hier.


Een bijzondere missie

Robin Simons

‘Ik wil gelijke kansen creëren voor vrouwen over de hele wereld. Mijn steentje draag ik op mijn eigen manier bij. Mijn missie is het realiseren van marketing werk voor 7500 vrouwen, in 50 landen voor 2030. We zijn goed op weg, met een community van 50 marketers in drie verschillende landen. Maar, we bouwen uit en zijn bezig met gave samenwerkingen in andere landen. En onze klant? Die heeft het voordeel van één centraal aanspreekpunt terwijl alles op het gebied van marketing wordt gefixt én uit handen wordt genomen. En dat allemaal met de voordelen van een internationaal, creatief team van vrouwelijke marketeers! Win-win-win, toch?’


En dus timmert Robin vanuit haar nieuwe kantoor in Antibes flink aan de weg. Haar klantenbestand bestaat uit veel internationale én Nederlandse klanten, zowel gevestigd in Nederland als aan de Côte d’Azur. Taal is voor Woman in Marketing geen barrière, het team van Woman in Marketing spreekt native Nederlands, Engels, Frans en Spaans.


Tips & Tricks

Op de social media-accounts van Woman in Marketing zie je dat Robin en haar marketeers van alle markten thuis zijn. Interessante klanten en locaties volgen elkaar in rap tempo op en geen dag is hetzelfde. Wie Woman in Marketing op social media volgt wordt elke dag getrakteerd op een ander decor. Van meetings bij interessante klanten thuis, tot een kijkje achter de schermen bij content shoots op Cap d’Antibes. Wegdromen naar de Côte d’Azur gegarandeerd. Op haar Instagram-account geeft Robin je ook veel tips over marketing en content voor jouw business. Of je nu een chambre d’hôtes runt, vakantiehuizen beheert, of interieurdesigner bent: volg Robin, want daar kun je absoluut van leren.

Naast haar eigen activiteiten heeft Robin met haar vriend en business partner Joshua Kennedy Business Club Côte d’Azur opgericht. Een Business Club waar like-minded enthousiaste ondernemers en professionals aan de Côte d’Azur elkaar kunnen vinden. Binnenkort meer over dit inspirerende initiatief.


Volg Woman in Marketing op social media: op Linkedin, Instagram, Facebook, Youtube en op de website www.womaninmarketing.com natuurlijk.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners