Johnny Depp krijgt zijn Provençaalse dorp niet verkocht

Het lukt Johnny Depp niet om het Provençaalse dorp dat hij bezit in Plan-de-la-Tour in de Var te verkopen voor meer dan 45 miljoen euro. Het complex waar Hollywoodster Johnny Depp en de Franse actrice en zangeres Vanessa Paradis ooit in de Var woonden, stond in 2015 en 2016 al te koop voor 23,056 miljoen euro. Het werd van de markt gehaald en daarna weer terug op de markt gebracht. Na deze eerste mislukkingen jaren geleden, heeft Johnny Depp nu besloten om het opnieuw te proberen.


Op de markt

Te koop pittoresk dorpje uit de negentiende eeuw, gelegen in Plan-de-la-Tour in de Var. Het dorp is te koop voor 55,5 miljoen dollar, omgerekend meer dan 45 miljoen euro. Na een eerste mislukking, besloot Johnny Depp het recentelijk opnieuw te proberen! Na in 2015 zijn bescheiden complex te koop te hebben aangeboden voor 23 miljoen euro, zet hij het nu opnieuw op de markt voor ruim 45 miljoen euro! De bron voor deze informatie? De Engelse krant The Mirror. Gelegen op 25 kilometer van Saint-Tropez, in Plan-de-la-Tour, is dit eigendom “een Provençaals privé gehucht, met een tiental gebouwen”, dat 1.000 m2 bewoonbare oppervlakte en 15 hectare grond omvat. Tussen 2015 en 2016 had de vertolker van Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean al geprobeerd om afstand te doen van dit enorme pand, een echt typisch klein dorp, maar hij had alleen maar aanbiedingen gekregen die ver onder de vraagprijs lagen.


Een heus Provençaals dorp

Het hoofdhuis in het Provençaalse dorp heeft 12 slaapkamers en net zoveel badkamers. Naast het hoofdgebouw omvat het terrein verschillende gastenverblijven, een kapel, een bar-restaurant, een garage, een personeelswoning, een jagershut, een speelkamer voor de kinderen, een fitnessruimte en een professionele keuken. Er zijn ook twee zwembaden en een skateboardbaan, evenals een kunstenaarsatelier waar de acteur, die in zijn vrije tijd ook schilder was, zijn schilderijen maakte.


Een paradijs van 121.000 vierkante meter

Het complex wordt met al zijn inhoud verkocht. Depp heeft er, sinds hij het kocht in 2001, ongeveer tien miljoen dollar geïnvesteerd, volgens informatie van Sotheby’s in 2015. In 2009 vertelde Johnny Depp over zijn gezinsleven in dit Provençaalse dorp. “Met Vanessa en de kinderen, we wonen in een soort klein dorp, het is als het paradijs. Het landgoed is 121.000 vierkante meter en weet je wat ik daar doe? Absoluut niets,” zei hij toen. Johnny Depp en Vanessa Paradis leefden 14 jaar samen, van 1998 tot 2012, en kregen twee kinderen, Lily-Rose en Jack.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners