Summer Swing bij Riviera Golf de Barbossi

Tussen de Middellandse Zee en de rode rotsen van het Massif de l’Estérel vind je Riviera Golf de Barbossi. Een golfdomein met een visie waar je naast sportief ontspannen op de baan ook terecht kunt voor een flinke dosis kunst en culinair vermaak. Riviera Golf de Barbossi is een echt openluchtmuseum in Mandelieu-la Napoule en de komende tijd hebben ze bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen voor golfliefhebbers, de Summer Swing. Côte & Provence zocht het uit.  


Een toegankelijke golf baan

Je vindt Riviera Golf de Barbossi in het hart van de weelderige bossen van de Côte d’Azur, pal naast de rode rotsen van het Massif de l’Estérel. Vanaf het terras van het clubhuis heb je een geweldig uitzicht over de golfbaan en de omringende natuur. De palmbomen verraden de nabijheid van de zee, maar ook de Provence is aanwezig in de wijnranken, olijfbomen, cipressen en parasoldennen. Daarnaast horen bij het domein ook het luxe hotel Ermitage de l’Oasis en gastronomisch restaurant L’Oasis aan de haven van Mandelieu-La Napoule. Maar je komt hier natuurlijk in de eerste plaats om negen of achttien holes te bedwingen. Het parcours ligt middenin de natuur en is niet lang, maar wel erg technisch. Hierdoor kan een beginner gemakkelijk meekomen, terwijl een goede speler uitgedaagd wordt door de tactische keuzes en de variatie tussen de verschillende holes. Met een baan van 5461 meter zijn spelers gegarandeerd van een mooie wandeling van zo’n vier à vijf uur.


Summer Swing

Riviera Golf de Barbossi snapt maar al te goed dat dit een bijzondere tijd is waarin niet iedere golffanaat zich gemakkelijk kan toeleggen op een abonnement voor een lange periode. Speciaal voor die golfers biedt Barbossi daarom Summer Swing aan: aantrekkelijk geprijsde abonnementen voor een korte periode, van 1 tot 6 maanden. Daarnaast kun je voor een gereduceerd tarief golfen tijdens de lunch, tijdens de zogenaamde Lunch Break. Interessant voor wie de baan het liefst voor zichzelf alleen heeft. Wie juist wel zin heeft in een heerlijke lunch kan bij het restaurant van Riviera Golf de Barbossi, l’Arbre Jaune, genieten van een goede maaltijd en op zondagen zelfs van een feestelijke brunch.

De interessante aanbiedingen op een rijtje


De perfecte sport in deze roerige tijd

In deze vreemde periode waarin ook de sportsector zich flink moet aanpassen, is er vrijwel niets veranderd op de golfbanen. Dit heeft niet te maken met de coronamaatregelen, die hier natuurlijk ook heel serieus worden genomen, maar door de aard van de sport. Golf blijkt van nature namelijk al coronabestendig te zijn. Zo sport je in de buitenlucht, speel je met je eigen materiaal en en is afstand houden onderdeel van de regels. Tijdens de verplichte sluiting in 2020 heeft het team van Riviera Golf de Barbossi overigens niet stilgezeten. Onder leiding van de nieuwe greenkeeper Zied Glai is hard gewerkt om fairways in betere staat dan ooit te krijgen, en dat is gelukt! 


Een geweldige aanbieding

Ten onrechte denken veel mensen nog altijd dat golfen duurder is dan het beoefenen van andere sporten, maar Domaine de Barbossi maakt zich hard om het tegendeel te bewijzen. Domaine de Barbossi wil een plek zijn die luxueus aanvoelt, maar waar je je wel op je gemak voelt. Reden genoeg dus om de komende maanden van het Summer Swing aanbod te genieten en weer een aantal keer op de green te staan! Ben je inwoner van de Alpes-Maritimes of Monaco? Dan heeft Riviera Golf de Barbossi extra aantrekkelijke abonnementen voor de korte en lange termijn in de aanbieding. Kijk voor meer informatie op de website. Rivièra Golf de Barbossi 
802 avenue des Amazones
Mandelieu-La Napoule
domainedebarbossi.fr

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners