Côte & Provence te koop bij Ambiance Rivièra in Sainte-Maxime

Sommige lezers weten het misschien nog wel. Jaren geleden was Côte & Provence magazine nog wel eens verkrijgbaar in Zuid-Frankrijk, bijvoorbeeld in die kiosk aan de haven van Saint-Tropez, die er helaas niet meer is. Was handig voor wie geen abonnee was en vooral voor wie ‘s zomers de kiosk met buitenlandse magazines wist te vinden, bijvoorbeeld voor een setje ansichtkaarten. Côte & Provence verdween. Tijdelijk.


Verkooppunt in Sainte-Maxime

Want vanaf nu zijn onze edities ook te koop in Sainte-Maxime (Var)!

Bij Ambiance Rivièra, onlangs geopend door Serge de Bos die al jarenlang in Sainte-Maxime woont en werkt. Met zijn bedrijven Inter-Garden en Inter-Service is Serge al jarenlang een goede bekende bij landgenoten aan de Côte d’Azur. Hij ontwerpt en onderhoudt tuinen en is er de ‘klusjesman’ voor kleine en grote reparaties en verbouwingen. Vorig jaar startte hij Ambiance Rivièra aan de ingang van Sainte-Maxime, komend vanaf de autoroute. Een logische stap wel. Want klanten waarvoor een tuin is ontworpen en aangelegd willen natuurlijk ook zo’n tuin een beetje aankleden.

Côte & Provence te koop in Zuid-Frankrijk


Luxury Outdoor Living

Zo klinkt de slogan van de nieuwe zaak en daarin voorziet nu zijn nieuwe zaak. Tuinmeubilair, een luxe BBQ of een buitenkeuken? Het is er allemaal en bepaald niet van de minste merken: Borek, Kettal, Big Green Egg en Rösle, het staat allemaal in de grote ‘Show-Garden’.

Côte & Provence te koop in Zuid-Frankrijk


En tussen al dat moois voor de tuin ligt nu ook Côte & Provence en dat vinden we eigenlijk wel een mooie omgeving voor een eerste nieuwe verkooppunt in Zuid-Frankrijk. De edities zullen er vanaf nu te koop zijn voor de normale prijs. Maar bij een aankoop voor je tuin zal Serge er zeker eentje meegeven, zo heeft hij ons al verzekerd!

Côte & Provence te koop in Zuid-Frankrijk

Terug aan de Côte d’Azur

Wij zijn als redactie blij dat Côte & Provence weer te koop is in Zuid-Frankrijk en misschien volgen er wel meer verrassende verkooppunten*! Voor nu: op naar Sainte-Maxime voor onze voorjaarseditie die je hierboven ziet liggen op de leestafel naast een aantal lokale magazines.

Je vindt Ambiance Rivièra op de Route du Plan de la Tour 96 in Sainte-Maxime. Eigenlijk niet te missen maar klik op de website hieronder voor alle informatie en een routebeschrijving.


* Heb je interesse om in jouw zaak ook Côte & Provence beschikbaar te stellen? Neem even contact op met ons via het contactformulier op de site.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners