Shop & Rosé met Maison Bien Bleu

Al weer enkele jaren terug streken Youp en Nikkie van Leeuwen neer in Lorgues (Var), zagen een gat in de markt, en vulden het met Maison Bien Bleu. Inmiddels is het een gevestigd merk geworden en zijn veel woningen aan de Côte d’Azur en daarachter al ingericht door deze twee professionals die je vakkundig helpen om je huis met smaak in te richten, vanaf de eerste plannen tot een volledige turnkey oplevering.


Inmiddels is er ook een webshop voor wie al precies weet wat ie wil. Maar bezoek vooral eens hun prachtige zaak in Lorgues, op de Avenue Allongue 74, en laat je inspireren door hun verhaal en hun passie voor het vak van woninginrichting, binnen en buiten.
Bijvoorbeeld tijdens de a.s. Shop & Rosé, op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart. In hun zaak laten ze je graag de nieuwe Lente- & Zomercollectie zien terwijl je geniet van hapjes, een glas rosé en lente aanbiedingen. De showroom zelf is door hen opnieuw omgetoverd met nieuwe kleuren, stoffen en behang en ze presenteren met trots nieuwe merken en leveranciers van prachtige meubels voor binnen en buiten. 


Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Bédoin, de Vendée du Midi

‘Na de Franse Revolutie in 1789 bleef Bédoin een centrum van conservatief verzet en kreeg het de bijnaam ‘Vendée du Midi’, verwijzend naar de erg bloederige opstanden in de West-Franse

Verder lezen
Ontdek

Onze partners