Cote & Provence nazomer 2021

De nieuwe Côte & Provence is te water!

Met een diepe duik vanaf Le Plongeoir. De kenners weten dan waar we het over hebben: dat beetje gekke restaurant/cocktailbar, even voorbij de haven van Nice. Zo’n plek waar je een keer moet zijn geweest. Niet alleen vanwege z’n bijzondere ligging maar vooral ook omdat het een perfecte locatie is om met de pieds dans l’eau éven de drukte van Nice te ontvluchten.

Een uitnodiging voor L’Été Indien sur la Côte

En zo is onze nazomereditie eigenlijk ook een directe uitnodiging om dit najaar nog even de drukte van alledag te ontvluchten en te genieten van de relatieve stilte aan de Côte d’Azur en de Provence daarachter. We nemen je mee met diverse reportages en artikelen…

Bijvoorbeeld vertellen we over de parels in het achterland van Nice en we hebben een paar goede redenen om weer eens naar Monaco te gaan. Maar ook dwalen we door Saint-Rémy-de-Provence, staan we uitgebreid stil bij de Cuisine Nissarde in onze Special, en hebben we tips voor een paar bijzondere wandelingen aan de Côte d’Azur.

Dit en nog veel meer. Kortom, een heerlijke najaarsduik in Zuid-Frankrijk!

Nog geen abonnee?

Koop de nieuwe editie in een van de vele kiosks in Nederland en Belgie of neem of geef iemand vandaag nog een jaarabonnement. Dan kun je kiezen uit diverse boeken als welkomst-cadeau, maar ook kun je in plaats daarvan de huidige editie direct laten toesturen als een extraatje op je (cadeau)abonnement.


En ben je nog nooit bij Le Plongeoir geweest? Maak hieronder even kennis…

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners