Schilderen in de Provence

Schilderen in de Provence

Volgend jaar de Provence op een andere manier ontdekken? Bijvoorbeeld vanachter een schildersezel met een palette in je handen? Ga schilderen in de Provence en ontwaak de kunstenaar in jezelf tijdens een schildervakantie in Néoules in de Var!

In deze omgeving tekenen en schilderen betekent namelijk vooral ontspanning, creativiteit en inspiratie. In een ongedwongen sfeer, op een schitterende locatie genieten van een volledig verzorgde schildervakantie. In het heerlijk zonnige klimaat, met enthousiaste begeleiding en in een gastvrije omgeving, kun je tot rust komen en je overgeven aan je creativiteit. Marco Mulder en Liesbeth van Houselt bieden je graag een omgeving waar je je thuis voelt.

Het huis waarin je verblijft is dan ook een echt familiehuis, met een mooi zwembad en een groot, robuust terrein. Het geheel heeft een authentieke uitstraling. De schilderlessen worden enthousiast en vakkundig door Liesbeth verzorgd. Liesbeth is zelf kunstenares met een jarenlange ervaring in het geven van lessen. Er wordt geschilderd met acryl en er zal aandacht zijn voor je persoonlijke proces, je interesses en je vaardigheden. Je hoeft geen ervaring in het schilderen te hebben om mee te kunnen doen.

Meer informatie en boekingen om volgende jaar te gaan schilderen in de Provence:

Meer ideeën voor een bijzondere vakantie in de Provence? Lees de Special Zuid-Frankrijk Autrement! in de wintereditie van Côte & Provence. In de winkel (behalve in Nederland nu vanwege de lockdown) en online verkrijgbaar.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Zeg je rosé, dan zeg je Provence

De oudste wijnstreek van Frankrijk, de Provence, strekt zich uit over bijna tweehonderd kilometer van de Middellandse Zee tot aan de Alpen, in de departementen Bouches-du-Rhône, Var en Alpes-Maritimes. Een

Verder lezen
Ontdek

Onze partners