Maison en France Infodag op zaterdag 13 april in Gent

Zaterdag 13 april is het zover! Dan openen onze collega’s van Maison en France weer de deuren van Brouwerij Haeseveld, even buiten Gent, voor de Maison en France Infodag. Het belooft weer een zeer informatieve dag te worden waar je onder het genot van een hapje en een drankje (inbegrepen in ticketprijs) jezelf uitgebreid kunt laten informeren en inspireren. Door diverse makelaars in heel Frankrijk, maar ook door veel andere type exposanten zoals juridische/fiscale adviseurs, verhuurders, een aannemer, een architect etc. Tevens is er de gehele dag een uitgebreid seminarprogramma over uiteenlopende onderwerpen rondom het huis in Frankrijk.

Klik hieronder voor een overzicht van de exposanten en het seminarprogramma. Tickets voor de Maison en France Infodag zijn op deze websitepagina ook voordelig te bestellen voor € 30 per persoon (entree + buffet en drankjes) ipv € 35 op de dag zelf. 
Ook op 13 april, in Zuid-Frankrijk…


Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel meer weten over vastgoed in Frankrijk, in het bijzonder in het zuiden, geen nood! Want op dezelfde dag organiseert De Nederlandse Club aan de Côte d’Azur een seminar over nagenoeg hetzelfde thema: jouw huis in Frankrijk. Ga voor meer informatie en aanmelding daarvoor naar de website van DNC of klik op de banner hierboven.


Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners