Veel Zuid-Frankrijk bij onze collega’s

In de zomeredities van onze collega’s van En Route en Maison en France komt het zuiden van Frankrijk goed in beeld…

Het diepe Zuiden, de Bourgogne en de Auvergne

In de En Route zomereditie veel aandacht voor de Bourgogne met een reportages over de Velo Rail door de Morvan, een bezoek aan een Nederlands ‘domaine’ in de Beaujolais en een uitgebreide tussenstop in Mâcon. Die stad die je altijd wel passeert maar waar je eigenlijk nooit voor afslaat. Dat is niet terecht en de reportage in En Route inspireert om Mâcon en omgeving (met o.a. de beroemde abdij in Cluny) eens te ontdekken op de heen- of terugreis. Verder gaat het naar het diepe Zuiden van Frankrijk met o.a. artikelen over de Tarn en de Aveyron, en een roadtrip naar Narbonne, en neemt En Route de lezer mee naar de ongerepte Auvergne met verschillende artikelen over groene hart van Frankrijk.


Veel Provence in Maison en France

In de zomereditie van Maison en France vind je weer veel praktische tips en adviezen voor kopers en eigenaren van een huis in Frankrijk. En natuurlijk ook diverse ervaringsverhalen van landgenoten. Bijvoorbeeld van Mischa van der Leij, zij beheert samen met haar man huizen van landgenoten aan de Côte d’Azur met hun bedrijf Clef Orange. Ze werken veel met met lokale Fransen en dat gaat in de regel heel goed, anders dan wat je wel eens hoort hier en daar. Een mooi artikel over cultuurverschillen en misverstanden daarover staat nu in Maison.


Voordelig Zomerpakket

Een heerlijke dosis Frankrijk dus voor een lange zomer in la Douce France.. Drie zomerse edities, nu in de winkel. En voor wie nog geen abonnement op Côte & Provence heeft… de zomeredities van Côte & Provence en En Route zijn samen ook verkrijgbaar in Nederland en België met een voordelig zomerpakket!

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Ontdek

Onze partners