Festival de Ramatuelle & Les Nuits Classiques

Van 28 juli t/m 10 augustus

Iets bijzonders beleven als je nu in de buurt van Saint-Tropez bent? Dinsdag 28 juli starten “Les Nuits Classiques’ in Ramatuelle. Klassieke muziek van hoog niveau in het open lucht theater, ook wel het ‘Théatre sous les Etoiles’, dat even onder het dorpje ligt. Weinig dingen maken een avond zo compleet:  eerst even een hapje eten in dit gezellige dorpje om daarna om 21.30 uur te genieten van muziek onder de sterren.

Vanaf 1 augustus gaan Les Nuits naadloos over in het 36e Festival de Ramatuelle: 10 avonden met muziek, toneel en cabaret van meer moderne tijden. Een inmiddels zeer bekend festival waar grote namen optraden zoals enkele jaren geleden ook Julien Clerc…

Ga voor programmering en kaarten naar de website van het Festival de Ramatuelle & Les Nuits Classiques

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Albert Marquet, Porquerolles, la jetée, 1939

Dromen van de Méditerranée

In het Singer Laren Museum t/m 7 januari Goed nieuws voor liefhebbers van schilderkunst én Zuid-Frankrijk die weer even alleen kunnen dromen van een volgende trip naar de Middellandse Zee:

Verder lezen
Marec in de Provence

Marec in de Provence

‘Marec, wie is dat?’ horen we Nederlandse lezers al denken. Welnu, Marec is naast Kamagurka, die wat meer bekendheid boven de rivieren heeft, misschien wel de bekendste cartoonist van België.

Verder lezen
Ontdek

Onze partners