Een warme winter met de Délices de Côte & Provence!

De dozen ‘Délices de Côte & Provence winter 2021’ voor onze Premium abonnees worden weer ingepakt en als je er snel bij bent kun je ‘m begin volgende week ook nog ontvangen. Een éxtra dosis Provence naast de wintereditie die al zo vol zit met jouw favoriete streek in Frankrijk.

Met natuurlijk weer drie heerlijke wijnen. Een witte Château Lauzade uit Le Luc en Provence, winnaar van een zilveren medaille op het Concours des Vins de Provence, een biologische Côteaux d’Aix van Château Saint-Hillaire en de topper van Domaine de Féraud, waar we hier eerder over schreven. En ben je meer van het bier? Proef dan de Triple uit de Luberon, één van de nieuwe biertjes van de Bière Arti, enthousiaste Nederlandse distributeurs van Provençaalse bieren. Maar ook een Fleur d’Oranger, een Provençaalse handcrême op basis van olijfolie en lavendelextracten, onderdeel van de luxe cadeaupakketten van Une Pincée de Provence en het boek ‘In de voetsporen van Zafara’, een unieke reisgids langs de historische route van de eerste giraffe in Frankrijk..  Vanzelfsprekend dit alles aangevuld met de nieuwe Côte & Provence wintereditie waarover morgen meer…! 

Wil je als Premium abonnee van Côte & Provence de ‘Délices Côte & Provence winter 2021’ ook ontvangen? Wees er vandaag dan snel bij want… op=op!

Premium Abonnement


Als Premium abonnee van Côte & Provence ontvang je naast je kwartaaledities van het magazine twee keer per jaar (november en juni) zo’n heerlijke doos met Délices de Côte & Provence. Veelal producten waar we eerder over schreven. Een Premium abonnement kost voor een Nederlands adres € 129 per jaar (overige landen € 149). Geef het jezelf of iemand anders cadeau!

Desgewenst zetten we je bestaande abonnement om in een Premium abonnement.

Deel deze post

Ontdek

Verder lezen

Zeg je rosé, dan zeg je Provence

De oudste wijnstreek van Frankrijk, de Provence, strekt zich uit over bijna tweehonderd kilometer van de Middellandse Zee tot aan de Alpen, in de departementen Bouches-du-Rhône, Var en Alpes-Maritimes. Een

Verder lezen
Ontdek

Onze partners